Programma 2021

Was  de Sint-Maartenscorona editie 2020 eentje out of the box met de projectie op de Sint Martinuskerk dan belooft de veertigste versie de speciaalste editie ooit te worden.

Het wordt extra special niet alleen vanwege de verschillende locaties waar alles plaatsvindt maar ook vanwege de originele toets  van programmatie en combinatie van artiesten.

5 locaties en 5 podia

vrijdag 5 november

Avondwandeling

Naar jaarlijkse gewoonte starten we op vrijdagavond met een heuse avondwandeling. We leiden u langs een tocht van zeven kilometer doorheen donker Ardooie en trakteren u hierbij op talrijke optredens van lokaal talent. Ook voor de innerlijke mens hebben we heel wat lekkers in petto! 

zaterdag 6 november

Gezellige kinder- en familienamiddag

We starten om 14u de kindernamiddag met o.a . de intrede van Sint Maarten, bietenwedstrijd van de jeugdraad, kindershow, schminkstanden, circusacts, goodie bags en last but not least een kinderfuif met  Maartijntje. Ook de kindernamiddag gaat op een andere locatie door nl het Hofland

Marktanimatie

Talrijke straatartiesten en vuurspuwers overspoelen Ardooie vanaf 17 u

Stoet

Om 17 u start de 40ste St Maartensstoet traditioneel in de Motestraat , volgt het normale parcours maar eindigt dit jaar in de Brabantstraat via het Polenplein.

Avondprogramma

Dit jaar wordt er niet in één tent gefeest maar in drie . We hebben de traditionele tent op het Polenplein, Bar Tiste op het Marktplein die een echte groeispurt krijgt maar ook in het Mgr. Roelenspark wordt een heuse circustent geplaatst.

De artiesten die geboekt werden treden niet alleen in de hoofdtent op het Polenplein op maar ook in Bar Tiste en in het mgr Roelenspark. Zo kan je ze niet éénmaal maar tot drie maal bewonderen.

Het wordt een onuitgegeven mix van artiesten met niemand minder dan Raf en Ginette, Greg, Maximus , Dennis Cartier, Laura Lynn en ….. Freddy De Vadder. Allemaal toppers in hun genre uit de streek.

Vuurwerk

Het vuurwerk wordt omstreeks 21u afgeschoten na de verbranding van Pietje Pek in het volkspark

 

 

Top