Programma 2021

Was  de Sint-Maartenscorona editie 2020 eentje out of the box met de projectie op de Sint Martinuskerk dan belooft de veertigste versie de speciaalste editie ooit te worden.

Het wordt extra special niet alleen vanwege de verschillende locaties waar alles plaatsvindt maar ook vanwege de originele toets  van programmatie en combinatie van artiesten.

vrijdag 5 november

Avondwandeling

Naar jaarlijkse gewoonte starten we op vrijdagavond met een heuse avondwandeling. We leiden u langs een tocht van zeven kilometer doorheen donker Ardooie en trakteren u hierbij op talrijke optredens van lokaal talent. Ook voor de innerlijke mens hebben we heel wat lekkers in petto! Meer info.

zaterdag 6 november

Gezellige kinder- en familienamiddag

Zaterdagnamiddag is voor de allerkleinsten. Niemand minder dan Sint-Maarten zelf komt de kinderen verwelkomen met een goed gevulde kindernamiddag! Show, muziek, schminkstanden en zoveel meer zorgen voor een onvergetelijke namiddag! Meer info.

Marktanimatie

In de late namiddag komt het marktanimatieteam het marktplein en straten onveilig maken. Professionele acts zorgen voor verwondering en vertier! Meer info.

Stoet

Hierbij aansluitend komen de vele verenigingen het beste van zichzelf geven op onze 40ste Sint-Maartensstoet. Praalwagens en groepen zorgen voor het spektakel langs het parcours. Meer info

Avondprogramma (AFGELAST)

Deze fantastische feesten worden afgesloten met een heus avondfeest met verschillende optredens (dit jaar op 3 locaties) en een knallend vuurwerk! Meer info.

 

 

Top